Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Respro®


A RESPRO CÉG

Az 1993-ban alapított Respro® (UK) Ltd. vezető szerepet tölt be a városi kültéri környezetben, aktív közlekedés és sportolás közben felmerülő problémákra adott megoldások kifejlesztésében. A brit vállalat olyan márkakínálatot állít elő a sport- és szabadidős maszkok területén, amely a fokozódó légszennyezettség miatt szinte mindenhol egyre fontosabbá válik a mindennapokban. A cég az Egyesült Királyságban található gyártóbázisáról jelenleg több mint 26 országba szállít kiváló minőségű maszkokat.
 

A TERMÉKVÁLASZTÉK

A Respro® márka fő pillére a sport- és szabadidős maszkok fejlesztése és gyártása, amelyek a légszennyezés káros hatásai ellen nyújtanak védelmet. A termékeket a fokozódó környezeti ártalmak okozta kihívások felismerése, és a mindennapi élet jobbá tételének szándéka hozta létre. A termékek gyártása során minőségi anyagokat használnak fel, a legkorszerűbb technológiai megoldásokat alkalmazzák, valamint jelentős időt és energiát fordítanak a termékfejlesztés során arra, hogy a felmerülő problémákat részletekbe menően megismerjék és kielemezzék annak érdekében, hogy a felhasználói igényeket minél jobban kielégíthessék.

A Respro® sikereit és hírnevét a kiváló minőségnek, a megbízhatóságnak, a funkcionális tervezési megoldásoknak, a kreatív stílusnak, a pragmatikus hozzáállásnak, és a részletekre való odafigyelésnek köszönheti. Ezen tulajdonságok összességükben egy igazán egyedülálló márkává teszik a Respro®-t a sportmaszkok területén.


A CSAPAT

A Respro® a vállalat zökkenőmentes működését biztosító munkatársak hatékony csapata, akik minden tekintetben elősegítik a Respro márka hírnevének folyamatos erősödését. A csapat számos külső szakértő bevonásával működik együtt a termékfejlesztések során. Az ötleteket, koncepciókat a cégen belüli saját belső tudásállománnyal ötvözik, így az eredmény mindig egy kiváló termék. Ez a kombináció a Respro®-t a piaci kihívásokra nyitott, az újítások iránt elkötelezett, rugalmas és hatékony márkává teszi. Mindez kiváló kiindulási pozíciót biztosít a jövőbeli termék- és piacfejlesztésekhez.
 

RESPRO® MASZKOK

A Respro® már több mint 20 éve gyárt maszkokat az Egyesült Királyságban és forgalmazza azokat a nemzetközi piacokon. A mai napig az "eredeti és a legjobb" címet tudhatják magukénak. A termékcsalád világszerte újabb és újabb piacokon terjeszkedik, mivel a városi környezetben egyre nagyobb szükség van a légszennyezés elleni védekezésre. A levegőminőséggel kapcsolatos tudatosság fejlődése a világszerte tapasztalható légszennyezési krízisek miatt állandó vitatémává vált, és fontos napirendi kérdés a világ minden pontján.

Mivel a szén- és fatüzelés, valamint a benzin- és dízelüzemű járművek károsanyag kibocsátása által okozott légszennyezés folyamatosan egészségre veszélyes szintekre rontja a levegő minőségét, a Respro® maszkok egyrészt hatékony megoldást kínálnak a légszennyezés problémájára, miközben a cég aktívan kiáll a mindennap belélegzett levegő tisztaságának fontossága mellett. Ez jelenkorunk terméke.